Slab start serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Rabia Soyturk, koja je imala uspešan proces sa likom Ekim u seriji Star TV-a, Duy Beni / Čuj me, emitovanoj tokom leta, imala je jedan od svojih najvažnijih nastupa u poslednjem periodu.

Slab start serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Foto Credits: IMDB

Mlada glumica, o kojoj se priča uspehom u TV seriji, Benim Adim Mleek / Zovem se Melek, veliku popularnost je postigla i sa projektom Duy Beni / Čuj me.

Rabia Soyturk ovog puta preuzima glavnu ulogu sa likom po imenu Asli u seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja je nedavno emitovana na ekranu Kanala D, tačnije juče, u ponedeljak 27. februara. U seriji ćemo upoznati još jedan talenat mlade glumice čijim se fanovima dopala prva epizoda. Trenuci kada lik Asli pleše u seriji biće veoma posebne scene. Rabia već duže vreme ide na časove plesa, a njenim fanovima će se svakako dopasti ovaj detalj. Glumica je rekla da su na ekranu sa projektom koji će se svideti srcima publike.

Za one koji traže toplu ljubavnu priču, serija Veda Mektubu može biti dobra alternativna serija. Rabia je o projetku rekla:

„U ovoj priči svako može pronaći trag svog prošlog ili sadašnjeg života. Zavolela sam Asli. Bila sam veoma uzbuđena zbog stvari koje ću naučiti sa njom. Srećna sam što sam se školovala u oblasti plesa i što sam se razvijala u različitim oblastima. Asli mi je dala mnogo prostora da je upoznam. I pokušala sam da doprem do njenih osećanja na osnovu tih oblasti. Nadam se da ću uspeti.”.

Rejting ispod proseka

Utisci o seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo su pozitivni ali gledanost nije. Rejting koji je ostvarila prva epizoda emitovana sinoć je zaista razočarao. U total kategoriji rejting je bio 2.32, u AB kategoriji 1.98, a u ABC1 je ostvaren rezultat od 2.52.

Naravno u pitanju je tek prva epizoda, serija je dobila dobre kritike, a svi se nadaju da će projekat Veda Mektubu dobiti mnogo bolji rejting već sledećeg ponedeljka.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Nedelje prolaze a serija Yargi ne gubi na snazi!

By: TV Exposed