Serija Yali Capkini oborila rekord star skoro tri godine!

Turska serija Yali Capkini, koja se emituje na ekranima Star TV-a petkom uveče, nastavlja da iznenađuje sve više svojom gledanošću u svakoj epizodi!

Serija Yali Capkini oborila rekord star skoro tri godine!

Foto Credits: DiziCentral

Serija Yali Capkini, koja je već neko vreme bila u trendingu, kada je dostigla najveću gledanost u sezoni, uspela je da obori sopstveni rekord sa 13,73 gledanosti u total kategoriji sa svojom 10. epizodom! Serija, u kojoj glume Afra Saracoglu, Mert Ramazan Demir i Cetin Tekindor, produkcija je koju je OGM Pictures adaptirao iz stvarne životne priče. Saracoglu i Demir, koji su u seriji dali život likovima Seyran i Ferita, ne silaze sa dnevnog reda društvenih mreža! Kao dva imena o kojima se najviše priča u seriji svojom uspešnom glumom, svaka scena je gotovo događaj!

Kao Ferit i Seyran, u svakoj epizodi skreću pažnju na sebe scenama u kojima se međusobno svađaju, a ponekad su tu i tenzije. Emre Altug, Gozde Kansu i Gulcin Santircioglu takođe igraju istaknute uloge u seriji. Serija Yali Capkini ove godine ostavlja svoj trag kao serija koja je uhvatila najgledanije izdanje sezone! Osim što je sa svakom epizodom projekat prvi u sve tri kategorije rejtinga, pažnju privlači i dvocifrenom ocenom. Videlo se i da je epizoda koja je emitovana prošle nedelje oborila sopstveni rekord sa 13,73 gledanosti!

Serija je dobila najvišu ocenu sezone i premašila rekord postavljen prethodne nedelje. Štaviše, na ekranu je uspeo da sruši ocenu iznad 12, koju je imala serija Sefirin Kizi u januaru 2020. godine! Posle skoro 3 godine oboren je ovaj rekord sa ocenom preko 13!

NOVO - Kraj za tursku seriju Hayat Bugun | Život danas

By: TV Exposed