Nilsu Berfin Aktas ima novu ulogu!

Turska glumica Nilsu Berfin Aktas potpisala je ugovor za rad u jednoj aktuelnoj turskoj seriji. Prenosimo celu informaciju.

Nilsu Berfin Aktas ima novu ulogu!

Foto Credits: Internet Haber

Nilsu Berfin Aktas tumačiće jednu od ulogu u seriji Kalp Yarasi. Ona se već priključila setu i snima kadrove za nove epizode ovog projekta. Njen lik će se pojaviti u 28. epizodi, koja će biti emitovana 17. januara. Ostaje da vidimo koliko dugo će se Nilsu zadržati u ovoj turskoj seriji.

Nilsu Berfin Aktas je mlada turska glumica rođena 1998. godine. U svojoj dosadašnjoj karijeri radila je na pet projekata. Pojavila se u seriji Kolej koja je nedavno snimljena. Pre toga glumila je u seriji Benim Hayatim u kojoj je tumačila lik Hayat. U seriji Olum Zamani je glumila Dilaru.

Pažnju na sebe skrenula je ulogom Gokce Mollaoglu u seriji Kuzey Yildizi. U njoj se pojavila u 64 epizode i po opštem mišljenju pokazala svoj glumački talenat i zavidan kvalitet.

Prvi projekat na kom je radila je Rastlanti. U njemu je u 2019. godini tumačila lik Zeynep. Sada će dobiti priliku da svoj kvalitet još jednom potvrditi u aktuelnoj televizijskoj seriji.

Kakvo je vaše mišljenje o Nilsu kao glumici? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Tri turske glumice na listi najlepših žena sveta

 By: Milt-TV Exposed