Tri turske glumice na listi najlepših žena sveta

Magazin Candler objavio je novu listu najlepših žena sveta. Nova lista odnosi se naravno na 2021. godinu.

Tri turske glumice na listi najlepših žena sveta

Foto Credits: Hurriyet

Svoje mesto na ovoj listi našle su tri turske glumice. Prva od njih je Hande Ercel. Ona je bez dileme najpopularnija među svojim koleginicama. O njenoj popularnosti najbolje govori broj njenih pratilaca na Instagramu. U ovoj godini je po broju pratilaca prestigla čak i Buraka Ozcivita, koji je godinama bio neprikosnoven. Pored glumačkog kvaliteta koji je još jednom dokazala u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, glumica se zaista ističe svojom lepotom. Postoji i ona grupa ljudi (pretežno dama) kojima se Hande ne dopada. Mada je tu više vezano za njen stav, a ne fizički izgled. Mnogi ipak postavljaju i pitanje, da li je Hande „potpuno prirodno“ ili je vršila hirurške intervencije na svom licu i u kojoj meri.

Druga na listi je Ozge Yagiz. Ova glumica je rođena 1997. godine i četiri godine je mladja od Hande. U svojoj karijeri je imala dve zapažene uloge. Ona koja ju je proslavila je uloga Reyhan u seriji Yemin / Zakletva. Druga je serija Sol Yanim, od koje su bila zaista velika očekivanja koja je projekat samo delimično ispunio. Kada je reč o njenom privatnom životu, Ozge je verena za Gokberka Demircija, kog je upoznala upravo na setu pomenute serije Yemin.

Treća turska glumica na listi najlepših žena sveta je Asli Atil. Njeno ime je mnogima zaista nepoznato. Čak i onima koji pažljivije prate svet turskih serija i filma. Kada je u pitanju njena glumačka karijera ističe se film Kusatma Yedi Uyuyanlar u kom je 2019. godine glumila Aybike. Ipak, to nije sprečilo ljude iz Candlera da Asli postave na ovu listu.

NOVO - Hande Ercel i Kerem Bursin će se venčati narednog leta?!

 By: Milt-TV Exposed