Novi glumac u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Cengiz Orhonlu se vratio na set sa TV serijom Uc Kiz Kardes / Tri sestre.

Novi glumac u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: IMDB

Mladi glumac je ranije postigla veliki uspeh nastupom u TV seriji O Kiz / Ta devojka, koja je prošle sezone emitovana na Kanalu D.

Sa TV serijom Uc Kiz Kardes, koja se emituje na Kanalu D, mladi glumac je dobio priliku da se pojavi pred publikom sa potpuno novom ulogom na istom ekranu. TV serija Kanala D Uc Kiz Kardes, adaptirana po istoimenom romanu Iclal Aydin i koja se emituje sa novim epizodama svakog utorka uveče, u poslednje vreme ima ozbiljne probleme sa gledanošću.

Gokberk Demirci se ranije pridružio seriji, koja nije mogla da održi rejting koji je postigla u prve dve sezone, sa likom Kartala.

Sada se u priču o seriji pridružio i zgodni glumac Cengiz Orhonlu.

Kao Uzay od 58. epizode

Orhonlu, koji će u seriji dati život liku Uzaya, izaći će pred publiku u 58. epizodi.

Očekuje se da će lik Uzaya biti efikasan u priči serije. Ostaje da vidimo da li će priča, koja će postati šarenija dolaskom Uzaya, privući publiku nazad u ovu seriju.

Serija, koju je producirao Surec Film, a producenti su Ali Gundogdu i Inci Gundogdu, uključuje sledeće glumce Reha Ozcan, Berker Guven, Ozgu Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoglu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benyan Donlmez. Tu su i Vural Sahanoglu, Hakan Atalay, Emre Kivilcim, Eren Oner, Merve Sen, Zuhal Akar, Ayca Inci, Gildestan Yuce.

Seriju, koja govori o sestrama po imenu Turkan, Donus i Derya, koje su veoma vezane jedna za drugu, režira Eda Teksoz, dok scenario potpisuju Sevgi Yilmaz i Nilufer Ozcelik.

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre je na Kanalu D sa svojim novim epizodama svakog utorka uveče…

NOVO - Ulvi Kahyaoglu je na dobrom putu u karijeri

By: TV Exposed