Sezin Akbasogullari u novoj TV seriji odmah nakon završetka projekta O Kiz!

Otkriveno je da je doneta odluka da se napravi finale serije O Kiz / Ta devojka, koja se emitovala sredom uveče na ekranu Kanala D.

Sezin Akbasogullari u novoj TV seriji odmah nakon završetka projekta O Kiz!

Foto Credits: Internet Haber

Do sada je objavljeno 20 epizoda serije, a u štampi su se odrazile informacije da će 25. epizoda biti finale. Zajedno sa Erkanom Petekkayom, Sezin Akbasogullari je u priči od početka serije i dala je veoma uspešan nastup. Nastup glumice, koja je tumačila lik Sitare, impresionirao je mnoge gledaoce. Postoji novi razvoj za one koji se pitaju kada će se Sezin Akbasogullari vratiti nakon oproštaja serije O Kız.

Sjajna glumica će učestvovati u projektu pod nazivom Tetikcinin Oglu / Sin strelca, pripremljenom za Fox TV, odmah nakon serije O Kiz. Čini se da je serija, za koju se ranije znalo da u njoj glume Timucin Esen i Sevket Coruh, projekat koji ima potencijal da impresionira publiku koja voli ovaj žanr, odnosno akcione priče.

Timucin Esen i Sevket Coruh se već ističu kao dva imena čiji su fanove veoma lojalni. Gledaoci koji gledaju seriju O Kiz i dive se liku Sitare takođe će pokazati interesovanje za ovu seriju za novu ulogu Sezin Akbasgullari.

U novoj seriji kao Huri

Glumica, koja će u priči igrati ulogu Huri, rođena je u Ankari 1981. godine. Sezin, koja se u industriji bioskopa i TV serija pojavljivala od 2002. godine, ostvarila je veliku popularnost između 2005. i 2007. godine, posebno sa TV serijom Beyaz Gelincik. Sezin je ponovo srela Erkana Petekkayu tačno 15 godina nakon ove serije, a serija O Kiz je snimljena kao druga zajednička serija za ova dva poznata imena.

Još jedan važan projekat Akbasogullari, koja je ostala upamćena i po liku Eylul u seriji Behzat C, bila je uloga Cahide, koju je tumačila u TV seriji Cesur ve Guzel. Glumica, koja je takođe učestvovala u TV serijama Aglama Anne, Alparslan Buyuk Selcuklu i Uc Kurus, čini se da će nastaviti svoj intenzivan rad u serijama 2023. godine.

NOVO - Gonca Vuslateri ponovo odustala od nove TV serije!

By: TV Exposed