Poznato kada počinje nova serija Seni Cok Bekledim

Nakon objave kada će biti finale serije Babil, postalo je jasnije kada će početi nova serija pod nazivom Seni Cok Bekledim. Informacija nije nova, ali je sada u potpunosti dobila na značaju. Plan je da nakon završetka serije Babil, otpočne Seni Cok Bekledim. Babil će svoje finale imati u 20. epizodi. Dakle, nakon završetka Babila ...

Poznato kada počinje nova serija Seni Cok Bekledim

Nakon objave kada će biti finale serije Babil, postalo je jasnije kada će početi nova serija pod nazivom Seni Cok Bekledim.

Informacija nije nova, ali je sada u potpunosti dobila na značaju. Plan je da nakon završetka serije Babil, otpočne Seni Cok Bekledim. Babil će svoje finale imati u 20. epizodi. Dakle, nakon završetka Babila gledaćemo novu seriju u istom terminu.

Podsećamo, priča u ovoj novoj seriji je zasnovana na istinitim događajima. Glavni lik u seriji je živeo samačkim životom i smatrao je da nikada neće zasnovati svoju porodicu. Sve dok nije upoznao divnu damu, fotografkinju, kada se njegov život menja iz korena. U pitanju je kako se navodi tipična ljubavna priča i porodična drama. U glavnim ulogama ćemo gledati Ozcana Deniza i Irem Helvacioglu. Deniz je učestvovao i u pisanju scenarija na ovom projektu.

NOVO - Upoznali se na setu serije Yasak Elma i zaljubili!

By: TV Exposed