Deniz Baysal iznenadila izjavom o deci!

Deniz Baysal, zvezda serije Teskilat / Organizacija, kanala TRT1, koja se gleda sa interesovanjem, dala je upečatljive izjave u intervjuu Hakanu Genceu iz lista Hurriyet.

Deniz Baysal iznenadila izjavom o deci!

Foto Credits: DiziCentral

Navodeći da su njene 30-te godine prekretnica, lepa glumica je rekla: „Mislim da postajem svesnija svoje ženskosti i počinjem da cenim svoju vrednost. Počela sam da brinem o sebi i više ulažem. Osećam se tako dobro, volela bih da sam to osetila u svojim dvadesetim.”.

Glumica je ispričala kako su joj 30-te promenile život: „Bilo da sam na setu ili u privatnom životu, bila sam krhka, bila sam previše skromna... Bila sam neko ko nije mogao da se izbori za sebe. Sada sam to sve razvila. Sada mogu da kažem „Stop“ kada neko pokuša da pređe moju granicu. I to mi se sviđa.”. Deniz Baysal je priznala da trenutno ne želi decu; „Kako se to objašnjava? Ovo je zapravo pomalo komplikovano i specifično pitanje. Moje telo, moja odluka. Malo kasno sam otkrila sebe, svoju slobodu, kasno sam shvatila svoju vrednost. Mislim da je to loše za dete. Ne želim tu odgovornost. Želim da radim i provodim vreme sa Barisem, neka Bog da onima koji to žele. Možda ću se predomisliti za godinu ili dve, ali sada su nam moji nećaci dovoljni. “.

Deniz Baysal, koji je partnerka sa poznatim glumcem Muratom Yildirimom, u novoj sezoni serije Teskilat, koja traje već tri sezone, takođe je pohvalila Yildirima. Izrazivši da je Murat veoma prijatna, vredna, veoma promišljena osoba, i da analizira scene jednu po jednu, prelepa glumica je dodala: „Bilo je jako zabavno, a i njegova žena. Upoznala sam i njihovo dete, veoma su slatke.”

NOVO - Počinje snimanje nove turske serije Aile | Porodica

By: TV Exposed