Počinje snimanje nove turske serije Aile | Porodica

Lepe vesti za fanove turskih serija. Snimanje kadrova na novoj seriji pod nazivom Aile | Porodica uskoro počinje.

Počinje snimanje nove turske serije Aile | Porodica

Foto Credits: DiziCentral

Serija Aile | Porodica od same najave privlači dosta pažnje. Prvo je bilo reči da će serija predstavljati rimejk popularne američke serije Sopranovi, ali je ipak ta odluka promenjena. Tačnije, nije data dozvola od strane autora orginala, pa se pristupilo izradi jedinstvenog scenarija za tursku seriju. Radnja serija će doneti priču o moćnoj mafijaškoj porodici.

Pažnju privlači i to da će glavnu mušku ulogu tumačiti Kivanc Tatlitug, jedan od omiljenih turskih glumaca novije generacije. On će biti i najplaćeniji turski glumac po epizodi, pa će za svaku epizodu serije dobiti iznos od čak milion turskih lira. Njegova partnerka u seriji će biti Serenay Sarikaya. Biće to povratak na TV ekrane ove nekada možda i najtalentovanije turske glumice. Pored njih, serija će imati i još nekoliko istaknutih glumaca. Serenay će u seriji tumačiti lik psihologice Devin, koja će ući u život glavnog lika.

S obzirom da snimanje počinje, pretpostavlja se da ćemo prvu epizodu gledati krajem januara ili početkom februara. Biće to projekat koji će na neki način obeležiti turske serije na početku 2023. godine. Uz seriju Benin Adim Farah | Zovem se Farah, sigurno jedan od najiščekivanijih projekata.

Dok ne počne emitovanje serije Aile | Porodica, pratićemo sva dešavanja oko serije i glumačkog kadra. Uskoro ćemo dobiti i prvi nagoveštaj oko ovog projekta u vidu video najave same serije. Da li će serija Aile opravdati uzbudjenje fanova koje već postoji, ostaje da vidimo...

NOVO - Fahriye Evcen oduševila novim fotografijama! (FOTO)

By: TV Exposed