Fahriye Evcen oduševila novim fotografijama! (FOTO)

Burak Ozcivit i Fahriye Evcen, jedna od omiljenih glumica sveta časopisa u Turskoj, impresioniraju svojim srećnim brakom.

Fahriye Evcen oduševila novim fotografijama! (FOTO)

Foto Credits: Internet Haber

Poznati par, koji ima sina po imenu Karan, sada doživljava uzbuđenje zbog drugog deteta. Prelepa glumica Fahriye Evcen, koja je trudna, odbrojava dane do porodjaja. Glumica, čiji je stomak postao izraženiji, nije krila da je njeno uzbuđenje na vrhuncu najnovijim deljenjem na društvenim mrežama.

Ona je objavila fotografiju na svom zvaničnom Instagram nalogu sa napomenom „Skoro je vreme da se upoznamo“. Objava je privukla mnogo pažnje i izazvala oduševljenje mnogih njenih prijatelja ali i pratilaca na društvenim mrežama. Njen suprug, Burak Ozcivit, koji je primetno uzbuđen barem koliko i njegova žena, prokomentarisao je „Čekamo“ ispod fotografije i podelio istu objavu sa emotikonom srca na svom nalogu na društvenim mrežama.

Fotografiju, koja je za kratko vreme dobila hiljade komentara, komentarisali su fanovi glumaca sa emoji perlicom urokljivih očiju. Uzbuđeni što će postati po drugi put roditelji, par čeka još jednog dečaka. Burak Ozcivit i Fahriye Evcen su se zaljubili u TV seriji Calikusu pre 9 godina, a zatim se venčali. Sin para, koji se venčao 2017. godine, Karan, rođen je u aprilu 2019. Nedavno je u medijima objavljeno da je Fahriye Evcen trudna i da čeka svoju drugu bebu, odnosno da će Karan dobiti brata!

NOVO - Radikalna promena imidža Burcin Terzioglu!

By: TV Exposed