Deniz Baysal puna hvale za Murata Yildirima!

Deniz Baysal je glavna glumica popularne TV serije Teskilat | Organizacija koja kao i serija dobija sve više simpatija.

Deniz Baysal puna hvale za Murata Yildirima!

Foto Credits: Haberler

Broj pratilaca i fanova glumice i serije širom sveta raste iz dana u dan. Deniz Baysal u seriji Teskilat | Organizacija može se reći polaže ispit karijere, barem dosadašnjeg dela karijere. Po opštem utisku to čini veoma dobro i kvalitetno, apsolutno zaslužuje sve pohvale. Glumica je izmedju sezona morala da se prilagodi promeni glavnog glumca, odnosno partnera na sceni.

Caglar Ertugrul koji je od početka bio u seriji je letos napustio ovaj projekat a umesto njega angažovan je Murat Yildirim, što se pokazalo kao veoma dobro rešenje. U svom novom intervjuu, Deniz Baysal je govorila upravo o svom novom partneru iz serije Teskilat | Organizacija.

Glumica je bila puna hvale za svog kolegu. Deniz je izjavila da je Murat veoma prijatna osoba i neko ko analizira svaku scenu i situaciju na setu, dakle veoma je temeljan. Uz to, veoma je dobar sagovornik, baš kao i njegova supruga. Baysal je dodala da je upoznala i njihovu kćerku i da su oni zaista jedna slatka i divna porodica.

Dokaz kompatibilnosti i sinergije Deniz Baysal i Murata Yildirima se ogleda i u velikom interesovanju i sjajnom rejtingu serije Teskilat u novoj sezoni u kojoj tumače glavne uloge.

NOVO - Anil Altan je odlučan da se ponovo fokusira na svoju karijeru

By: TV Exposed