Anil Altan je odlučan da se ponovo fokusira na svoju karijeru

Mladi turski glumac Anil Altan, zajedno sa suprugom Pelin Akil, već duže vreme brine o njihovim ćerkama Alin i Lini.

Anil Altan je odlučan da se ponovo fokusira na svoju karijeru

Foto Credits: haber7

Kada jedno od njih dvoje počne seriju, drugo se fokusira na dom, a s vremena na vreme se uloge menjaju i pokušavaju da održe karijeru. Pelin Akil se vratila na setove i intenzivno okruženje kao glavna ženska uloga u TV seriji Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, koja je nedavno privukla veliku pažnju. Ispostavilo se da je i Anil Altan počeo da pravi nove korake u karijeri.

Glumac ima za cilj da uskoro iznenadi svoje fanove svojim igranim filmovima. Anil, koji je učestvovao u glumačkoj postavi u dva različita filma, učestvovao je u projektu 21 Numara Askin Tadi čija se priča odvija u Mugli. Očekuje se da će film, čije je snimanje završeno, dočekati publiku 2023. godine.

Anil Altan će, pak, u novoj godini napraviti još jedno iznenađenje novim projektom. Glumac, koji je potpisao ugovor za film pod nazivom Ask Baglari / Ljubavne veze, biće na snimanju ovog filma u prvim danima 2023. godine u intenzivnom okruženju snimanja.

Pored dva nova filma, glumac, koji je ovog leta preuzeo glavnu ulogu u filmu Son Dilek / Poslednja želja, udružio se sa Ceydom Ates. Altan, koji je prošle godine učestvovao kao gostujući glumac u seriji Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta, učestvovao je na setovima sa igranim filmovima ove godine. Podrazumeva se da će se glumac ponovo fokusirati na bioskop 2023. godine.

NOVO - Rano finale serije Hayat Bugun je bilo teško za Hazar Erguclu!

By: TV Exposed