Sukru Ozyildiz u novoj TV seriji

Nakon velikog interesovanja za turske TV serije u inostranstvu, pokrenut je potpuno novi proces. Ovaj proces ima za cilj da neke produkcije proizvedene u Turskoj prvo približi publici u Latinskoj Americi.

Sukru Ozyildiz u novoj TV seriji

Foto Credits: Internet Haber

U ovom trenutku, prvi primer je bila TV serija Maviye Surgun / Plavi egzil. Serija, čiji su trejleri podeljeni, snimana je u Marmarisu i prvo će se sastati sa publikom u Latinskoj Americi. Caner Cindoruk se ističe kao glavni glumac u projektu Maviye Surgun.

Sa serijom u kojoj glume i Damla Sonmez i Serkan Altunorak, još jednom je otkriveno kako su turski projekti uticali na Latinsku Ameriku. Priče koje latinoamerička publika priželjkuje i interesovanje za TV seriju sa popularnim glumcima na ovim prostorima znači da će se pokrenuti potpuno novi proces. Turske TV serije će se sada oblikovati prema zahtevima iz inostranstva i emitovati u različitim geografskim područjima.

Nova serija Ajan / Agent

Evo i drugog primera. Prema vestima u štampi, započete su studije za novu seriju u kojoj glumi Sukru Oziyldiz. Otkriveno je da će TV serija Ajan / Agent, koju priprema O3 Media, prvo biti prikazana u Latinskoj Americi.

Caner Cindoruk, koji je svojim TV serijama Kadin i Sadakatsiz duboko uticao na Latinsku Ameriku, počeo je da stvara ime na ovim prostorima svojom TV serijom Maviye Surgun. Sada će Sukru Oziyldiz doživeti sličnu situaciju.

Sukru, koji je privukao veliku bazu fanova širom sveta filmom Ask Taktikleri / Ljubavna taktika, koji je nedavno objavljen na Netflixu, povećaće svoju popularnost u Latinskoj Americi novom TV serijom Ajan. Već je bilo zanimljivo ko će biti partnerka Oziyldizu u TV seriji Agent, romantičnoj komediji koju voli publika na ovim prostorima.

NOVO - Serija Ates Kuslari je pun pogodak!

By: TV Exposed