Adim Farah / Zovem se Farah zaslužuje više!

Serija Adim Farah / Zovem se Farah, koja se emitovala na Fox TV-u sredom uveče, sada se susreće sa publikom subotom uveče.

Adim Farah / Zovem se Farah zaslužuje više!

Foto Credits: Haberler

Rezultati rejtinga serije, koja je prošle subote premijerno prikazana publici u novom danu, nisu bili nimalo dobri.

Ocene koje je postigao projekat Adim Farah, koji ima dva jaka glavna glumca poput Demet Ozdemir i Engina Akyureka i koji je mnogo bolji od mnogih TV serija u pogledu priče i akcionih scena, nije na prihvatljivom nivou.

Serija Adim Farah / Zovem se Farah, za koju se očekuje da će trajati najmanje 26 epizoda, jedna je od produkcija kojoj publika pridaje veliki značaj, posebno ona koja pomno prate turske TV serije u inostranstvu.

Pored toga, prodaja serije u inostranstvu je takođe u porastu, što stvara važan kontrast.

Problem za Fox TV

Dok gledanost u Turskoj opada, a interesovanje za seriju je veoma malo, u inostranstvu i na društvenim mrežama dešava se suprotna situacija.

Mogućnost Fox TV-a da obezbedi još 7 epizoda TV serije Adim Farah, čija je 19. epizoda objavljena, ključna je za međunarodnu prodaju. Međutim, gledanost je novog dana bila toliko niska da je čak i nadmašila prethodnu.

U zaključku; TV serija Adim Farah postala je ozbiljan problem za Fox TV. Ako se serija nastavi, šteta će se povećati, ali ako se napravi iznenadno rano finale, reakcija publike će biti oštra i njene međunarodne mete će biti pod znakom pitanja.

Po našem mišljenju, serija jednostavno zaslužuje više!

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Otkriveno kada počinje serija Bir Derdim Var / Imam problem

By: TV Exposed