Otkriveno kada počinje serija Bir Derdim Var / Imam problem

Serija pod nazivom Aldatmak, koja je na ATV ekranu krenula prošle sezone i pokazala stabilan imidž u drugoj sezoni, jaka je dramska priča.

Otkriveno kada počinje serija Bir Derdim Var / Imam problem

Foto Credits: IMDB

Serija, u kojoj glume impresivni glumci kao što su Vahide Percin, Ercan Kesal i Mustafa Ugurlu, ima široku publiku. Serija Aldatmak, koju od dana kada je počela, podržava verna publika, nastavlja da opstaje uz dobru gledanost i u drugoj sezoni.

Na Fox TV-u četvrtkom uveče se emituje TV serija Hudutsuz Sevda, jedno od iznenađenja ove sezone.

I Aldatmak i Hudutsuz Sevda su produkcije sa dobrom podrškom publike.

Jaka konkurencija

Sada je otkriveno da će Kanal D u četvrtak uveče pokrenuti veoma drugačiju i efektnu seriju. Dan emitovanja TV serije Bir Derdim Var / Imam problem, u kojoj glume Birce Akalay i Mert Firat, najavljen je za četvrtak.

U večeri u kojoj postoje dve efikasne TV serije kao što su Aldatmak i Hudutsuz Sevda, Bir Derdim Var će takođe biti u oštroj konkurenciji gledanosti.

Nova serija Kanala D Bir Derdim Var / Imam problem izazvala je radoznalost svojim trejlerima i o njoj se mnogo pričalo na društvenim mrežama.

Kako će serija, u kojoj glume Birce Akalay i Mert Firat, početi sa svojom prvom epizodom u četvrtak, 9. novembra? Odgovor na ovo pitanje je veoma radoznao od strane fanova serije.

Bir Derdim Var neće se fokusirati samo na osetljiv svet tinejdžera, već će na ekran izneti i probleme njihovih porodica.

Burak Mujdeci je reditelj projekta, čiji je dizajn adaptacije Duygu Ertekin, a scenario Yekta Torun. Serija Bir Derdim Var, turska adaptacija italijanske rekordne TV serije Oltre La Soglia, emitovaće dakle svoju prvu epizodu u četvrtak, 9. novembra u 20.00 na Kanalu D.

NOVO - Rejting serije Sakla Beni nije dobar a kritike ne prestaju!

By: TV Exposed