Berken Guven ima važan savet za mladje kolege

Jedna od serija koja je obeležila televizijske ekrane ove sezone bila je serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre Kanala D. Činjenica da je Iclal Aydin takođe napisala priču o seriji u kojoj je igrala glavnu ulogu bila je situacija koja je povećala interesovanje za ovaj projekat.

Berken Guven ima važan savet za mladje kolege

Foto Credits: IMDB

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, adaptirana po istoimenom romanu, utorkom uveče je privukla dosta pažnje, iako je počela pomalo nečujno, a uz to počela je usred sezone, i kasnije je sa prvog mesta svrgla seriju ATV TV Destan / Legenda.

O seriji, u kojoj glume Iclal Ajdin, Reha Ozkan, Almila Ada, Ozgu Kaya i Berker Guven, mnogo se pričalo i nije silazila sa dnevnog reda na društvenim mrežama. Berker Guven je bio jedno od istaknutih imena serije Uc Kiz Kardes, koja je svojom dramskom pričom potresla publiku.

Uspešni glumac, koji je dao život liku Somera, privukao je pažnju trenažnim procesom gde se nakon finala sezone susreo sa svojim mladim kolegama.

Berker Guven je privukao veliku pažnju, posebno nakon uloge u TV seriji Zalim Istanbul / Okrutni Istanbul. Svoja iskustva u profesiji, u kojoj je brzo ali sigurno napredovao, uspešni glumac je preneo na mladje generacije.

Berker, koji je preneo svoje znanje iz oblasti glume i svoja iskustva u projektima u kojima je učestvovao, održao je obuke o mnogim glumačkim tehnikama, scenskim studijama, metodama pripreme likova, vežbi opuštanja pred scenu i koncentraciji na sceni u radionicu koju je pripremio.

On je održao "Glumački kamp sa Berkerom Guvenom" na kom se okupio veliki broj mladih glumaca. Fotografije sa kampa podelio je i na svom Instagram storiju. U opisu objave je napisao:

„Pre svega, dragi moji studenti Alara, Beste, Buse, Duygu, Ebru, Elif Naz, Evren, Ezgi, Hazal, Kaan, Kubra, Selma, Tugce i Yaren… Nedostajaće mi da vam svaki dan kažem: „Ako svi kažu, danas imamo mnogo posla”.

Drago mi je da su nam se putevi ukrstili. Drago mi je što sam imao priliku da se sretnem i sarađujem sa vama tokom ovog kampa. Hvala vam puno što ste mi ukazali poverenje, što ste mi bez straha otvorili svoje srce. Nadam se da sam bio dostojan vašeg srca i odlučnosti. Neka vam put bude jasan i otvoren kao i vaše srce. Nadam se da ću jednog dana upoznati svakog od vas kao drugove u igri.”.

Pohvalan gest ovog zaista kvalitetnog glumca.

NOVO - Burcu Biricik uživa na odmoru (FOTO)

By: TV Exposed