Otkriveno kada počinje nova sezona serije Gonul Dagi

Cela ekipa se okupila na setu za TV seriju Gonul Dagi, koja je imala veliki uspeh u prve tri sezone, a počelo je snimanje četvrte sezone.

Otkriveno kada počinje nova sezona serije Gonul Dagi

Foto Credits: IMDB

Šestoro novih glumaca pridružilo se seriji, koja će u novu sezonu ući u septembru. Postoje izveštaji da ima i onih koji su napustili glumačku ekipu serije.

Činjenica da će serijal nastaviti priču sa 8-godišnjim vremenskim skokom dovoljna je da govori da su napravljene važne promene.

U Eskišehiru Sivrihisaru počelo je snimanje četvrte sezone projekta Gonul Dagi, koji je osvojio srca publike od prve epizode ​​na TV ekranima, svake nedelje je rušio rekorde gledanosti i ostavljao trag vikendom tri sezone.

Serija će se ponovo naći pred publikom sa svojom 104. epizodom u subotu, 9. septembra.

Iskrene anadolske priče

Producent serije Ferhat Essiz izjavio je da je počelo snimanje nove sezone koju je publika čekala sa čežnjom i radoznalošću i rekao:

„Četvrta sezona projekta Gonul Dagi se nastavlja skokom od 8 godina u radnji. Ljubavne priče u stepi, preduzetničke avanture čičinih sinova, emotivni i zabavni događaji, naše iskrene anadolske priče koje nas podsećaju na našu tradiciju i običaje ponovo ćei isticati, a vetrovi Gonul Dagi duvaće na ekranima TRT 1 svake subote.

U četvrtoj sezoni, šestoro novih glumaca se pridružuje porodici serije Gonul Dagi. Posebno će naša deca glumci impresionirati svojim talentima i biće voljeni. Ponovo će mladi talenti sveta umetnosti Burak Can i Sude Zulal Guler takođe biti cenjeni od strane publike. Naša vredna, maestralna i talentovana glumačka ekipa, koja je sa nama od prve epizode ​​projekta ponovo će biti sa nama.”

NOVO - Dobar start nove sezone serije Arka Sokaklar

By: TV Exposed