Emre Kivilcim - Serija Veda Mektubu kao prekretnica u karijeri!

Turski glumac Emre Kivilcim privlači pažnju svojim likom Mehmeta u TV seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja se od nedavno emituje na Kanalu D.

Emre Kivilcim - Serija Veda Mektubu kao prekretnica u karijeri!

Foto Credits: DiziCentral

Glumac je na snimanjima od 2014. godine i privukao je veliku pažnju likom Selima u TV seriji Elif. Emre Kivilcim ima mnogo stranih fanova, jer je serija Elif veoma popularna produkcija u inostranstvu, posebno u zemljama Latinske Amerike.

Emre Kivilcim, koji je stekao značajno iskustvo u serijama Bozkir Arslani Celaleddin / Stepski lav Celaleddin i Uc Kiz Kardes / Tri sestre, objasnio je koliko je njegov novi projekat važan za njega. Prema Emreu, projekat Veda Mektubu predstavlja prekretnicu u njegovoj karijeri.

Veruje u seriju

Glumac je objasnio koliko je ovaj projekat bio važan za njega:

„To je projekat na kome smo radili 2-3 meseca. Osećam se kao da otvorio novu stranicu za svoju karijeru. Dok sam razgovarao sa našim producentom, razgovarao sa drugim glumcima, dok se radilo na scenariju, moja energija se povećala i čekao sam da počnemo na setu. Mislim da će ovo putovanje biti dugo. Zato što u liku nalazim mnogo sebe. Tako da sam veoma uzbuđen.”.

Emre Kivilcim, koji se veoma pripisuje liku Mehmeta, impresionirao je ljude na ekranu efektom lika sličnosti sa samim sobom. Emre, koji je privukao pažnju i svojim partnerstvom sa Rabiom Soyturk u seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo, veoma veruje u seriju.

I dalje postoji mogućnost da projekat Veda Mektubu nastavi svojim putem uz dobru gledanost, ali treba napomenuti da rezultati dobijeni u prve dvije epizode ​​nisu bili baš sjajni…

NOVO - Serija Ego ima još jedan potencijalni adut

By: TV Exposed