Serija Ego ima još jedan potencijalni adut

Serija Tuzak / Klopka bila je veoma efikasna na društvenim mrežama i to je projekat koji sprovodi tv8 jer njegova prodaja u inostranstvu takođe ide veoma dobro.

Serija Ego ima još jedan potencijalni adut

Foto Credits: IMDB

Za seriju u kojoj glavne uloge preuzimaju Akin Akinozu i Bensu Soral vlada veliko interesovanje iz inostranstva. I ovaj interes menja ravnotežu u Turskoj. Kanal tv8 je mogao da ukloni seriju o Tuzaku koja je inače nisko ocenjena.

U stvari, projekat pod nazivom Sifirinci Gun / Nulti dan je otkazan zbog niske ocene, iako se sastojao od veoma ambicioznih imena i imao je drugačiju priču. Međutim, čak i da je serija Tuzak u istoj situaciji, njena emitovanja se nastavljaju. Očekuje se da će najmanje 26 epizoda ostati na ekranu, odnosno do kraja sezone. Ova razlika se doživljava zbog velikog interesovanja za seriju Tuzak iz inostranstva.

Projekat u kojem su u glavnim ulogama Kadir Dogulu i Neslihan Atagul, serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći takođe dobija veoma niske ocene. Ipak, očekuje se da će se priča nastaviti do 26. epizode. Činjenica da je kanal poput Star TV-a, koji priprema ambiciozne serije sezone, trpio nisku gledanost serije Gecenin Ucunda može se objasniti velikim interesovanjem iz inostranstva.

Slična situacija sa serijom Ego

Vidimo da je serija Ego emitovana na Fox TV-u ekranima, kao i TV serije Gecenin Ucunda i Tuzak, privukla pažnju široke publike u inostranstvu. Možemo videti da obožavaoci Alperena Duymaza i Melise Asli Pamuk pokušavaju da budu efikasni na društvenim medijima.

Čak i sa umerenim ocenama, možemo videti podršku velike publike iz snažne interakcije na društvenim medijima. Ako fanovi turskih serija u inostranstvu budu pružali intenzivnu podršku seriji Ego i međunarodna prodaja serije počne, postoji mogućnost da će to zaseniti gledanost u Turskoj.

Ako Fox TV veruje da projekat Ego može da ostvari dobar prihod svojom prodajom u inostranstvu, možda će želeti da nastavi.

View this post on Instagram

A post shared by EGO (@egodizi_)

NOVO - Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice uspeva da održi interesovanje

By: TV Exposed