Kayra Zabci donosi novu eru u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

Druga sezona turske istorijske TV serije Alparslan Buyuk Selcuklu, koja se emituje na ekranima turskog nacionalnog kanala TRT1 ponedeljkom uveče, nastavlja se veoma uspešno.

Kayra Zabci donosi novu eru u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

Foto Credits: Internet Haber

Nakon što je sjajna glumica Fahriye Evcen, koja je igrala lik Akce Hatun i glavnu žensku ulogu u ovoj istorijskoj seriji, napustila priču, mlada i veoma talentovana Kayra Zabci je dobila veliki zadatak kao nova glavna ženska uloga. Glumica, koja u ovom projektu igra lik Seferiye Hatun, dala je veoma uspešan nastup i došla do efektne tačke u priči ove turske serije.

Period Seferiye Hatun počinje u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk. Šta će se desiti na venčanju Seferiye i Alparslana sa nestrpljenjem se iščekuje u 31. novoj epizodi ove serije, koja će biti emitovana sutra, u ponedeljak, 10. oktobra.

Predstava Kayre Zabci će sada biti veoma efektna u seriji Alparslan Veliki Seldžuk, u kojoj glumi Baris Arduc, koji nije pao sa vrha od dana kada je emitovana prva epizoda ovog projekta. Nema dileme da Baris radi fenomenalan posao u ovom projektu.

Harmonija i energija između Barisa Arduca i Kayre Zabci takođe će imati značajan uticaj na budući uspeh serije. Iz tog razloga, može se reći da Kayra Zabci, koja je glavna ženska uloga nakon Fahriye Evcen donosi novu eru u ovoj istorijskoj seriji.

NOVO - Kraj za tursku seriju Gul Masali / Priča o ruži

By: TV Exposed