Kraj za tursku seriju Gul Masali / Priča o ruži

Konačnu odluku doneo je ATV za dramsku priču Gul Masali / Priča o ruži, koja je počela na ATV ekranu tokom letnjeg perioda. Serija, u kojoj glume Gulper Ozdemir i Erdem Kaynarca, otkrila je efektnu ljubavnu priču.

Kraj za tursku seriju Gul Masali / Priča o ruži

Foto Credits: IMDB

Mnoge gledaoce rastužio je ispraćaj serije Gul Masali, koja je snimana u prelepoj prirodi Isparte i koja je očarala publiku. Međutim, činjenica je da su mnoge serije koje su počele na leto i dobile nizak rejting okončane ranim finalima. ATV je pružio priliku da se serijal Gul Masali, koji se emituje nedeljom uveče, nastavi tako dugo.

Priča o seriji je dobro obrađena i uz uspešne glumačke igre, Gul Masali / Priča o ruži je postala alternativna serija za nedelju uveče. Takođe su visoko cenjeni nastupi glavnih glumaca Erdema Kaynarce i Gulper Ozdemir. Serija Gul Masalı, koja je u prvi plan izvela i dva mlada glumca, oprostiće se od platna sledeće nedelje svojom 17. epizodom.

Međutim, kada se sagleda nizak rejting i sudbine drugih serije, Priča o ruži je opstala zaista dugo. Čak je i javni emiter TRT1 otkazao seriju pod nazivom Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te svom srcu, u 7. epizodi. Serija Mukemmel Eslesme / Savršen spoj takođe će završiti sledeće nedelje sa svojom 13. epizodom. S obzirom da je Fox TV završio i seriju Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar u 6. epizodi, strpljenje ATV-a do 17. epizode, uprkos niskoj gledanosti serije Gul Masali, ne izmiče pažnji kao važna podrška.

NOVO - Gonul Dagi i Kardeslerim u porastu gledanosti!

By: TV Exposed