Evo zbog čega Birce Akalay ne radi u inostranstvu

Turska glumica Birce Akalay je u poslednje vreme imala sjajan uspon, a ovaj talas popularnosti pogađa i milione obožavalaca turskih TV serija u inostranstvu. Kada pogledamo društvene mreže, možemo videti da fanovi stranih serija pružaju veliku podršku.

Evo zbog čega Birce Akalay ne radi u inostranstvu

Foto Credits: DiziCentral

Naročito platforme Netflix i Disney Plus koje pokreću projekte jedan za drugim, kao i velika prodaja serija koje se emituju na turskim televizijskim kanalima u inostranstvu učinile su milione ljudi zavisnima od turskih serija. Turske TV serije, koje se brzo i neprestano šire u Evropi i Severnoj Americi, posebno u Latinskoj Americi, već dugi niz godina snažno su prisutne na Bliskom istoku i Balkanu.

Zahvaljujući turskim TV serijama koje se emituju u mnogim zemljama sveta, glumci su takođe postigli veliku popularnost i dostigli veoma veliku bazu obožavalaca. Birce Akalay je jedno od ovih imena. Ona ima milione fanova koji podržavaju i prate glumicu na društvenim mrežama.

Nedavno je ime Birce Akalay izbilo u prvi plan sa dve Netflixove serije pod nazivom Kus Ucusu i Mezarlik. Za 2 meseca, Birce je postala jedno od imena o kojima se najviše priča na društvenim medijima. Neki fanovi se pitaju; Zašto glumica ne ode u inostranstvo? Evo odgovora!

Odgovor na ovo pitanje došao je od glumice. Jedan od novinara je upitao Birce da li je dobijala ponude iz inostranstva nakon što je napravila veliki uspeh sa svoje poslednje dve serije? Glumica je rekla: „U ovom trenutku, iskreno, ne postoji takva ponuda. Ne znam, ako se to desi biće razmotreno, zašto da ne?”.

Birce Akalay, odnosno njena popularnost se zapravo proširila u inostranstvo sa Netflixovim serijama, ali njeni fanovi bi želeli da je vide i u nekim inostranim projektima. Glumica, s druge strane, navodi da za takav proces na prvom mestu treba da postoji odgovarajuća ponuda. Birce je istakla da bi svaku ponudu iz inostranstva ozbiljno razmotrila, ali da se neće preterano truditi da do njih i dodje. Zadovoljna je poslom koji radi i uživa u postignutim rezultatima njene dve nove serije.

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - Za Nil Keser serija Ah Nerede je važan test!

By: TV Exposed