Za Nil Keser serija Ah Nerede je važan test!

Mlada glumica Nil Keser dobila je novu priliku da pokaže svoje talente i dobro se pokaže u karijeri u seriji Star TV-a, Ah Nerede. Projekat, koji je serijska adaptacija jednog od sjajnih dela turske kinematografije, popularnog filma pod nazivom Ah Nerede, objavljenog 1975. godine, emituje se petkom uveče.

Za Nil Keser serija Ah Nerede je važan test!

Foto Credits: DiziCentral

Gledanost nove turske serije Ah Nerede bila je ispod očekivanja i primećujemo da je interesovanje publike ostalo na niskom nivou. Ipak, očigledno je da smo suočeni sa serijom koja zaslužuje pažnju publike, kako po priči, tako i po glumi.

Uloga Nil Keser u glavnoj ulozi u seriji sa Oktayem Cubukom stavila je veliku odgovornost na dvoje mladih glumaca.

Nil je u svojoj izjavi rekla da se jako zabavljala tokom procesa pripreme za lik. Opisujući ovaj proces kao „prijatan” za sebe, mlada glumica je rekla:

„To je zato što postoji klasika u kojoj određene scene nikada ne nestaju i uvek stvaraju osmeh. Kada sam pročitala scenario, nisam mogla da ga odložim ni na sekund. To je bilo napisano tako slatkim jezikom da me je veoma uzbudilo.”.

Za Nil Keser, serija Ah Nerede ima veliko značenje. Keser, koja je na set otišla posle prijatnog procesa sa celom ekipom i kolegama glumcima, uspela je da skrene pažnju već u prvim epizodama ove turske TV serije. Velike pohvale dobija i sama glumica, koja je sa svojim likom Zehrom među najzastupljenijim na društvenim mrežama.

Ne bi bilo pogrešno reći da mlada glumica dobro odgovara na ovaj važan test. Nil, koja takođe obožava Gulsen Bubikoglu i Tarika Akana, svesna je važnosti učešća u serijskoj verziji turskog filma snimljenog pre više godina.

View this post on Instagram

A post shared by Nil Keser (@nilkeser)

NOVO - Veliki problem serije Gul Masali je loša promocija?!

By: TV Exposed