Serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata na pauzi do leta

Serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata imala je svoje finale sezone u epizodi 39. Finale je emitovano kasno sinoć na Fox TV-u. Projekat je na pauzi do leta, tačnije do juna kada se očekuje nastavak ove serije.

Serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata na pauzi do leta

Fanovi serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata su veoma srećni što će na leto ponovo gledati svoje omiljene likove Serkana i Edu. Kerem Bursin koji tumači Serkana u seriji je izjavio da za njega neće biti mnogo pauze. On će nastaviti vredno da trenira ali i da se glumački usavršava. Kerem mnogo vremena provodi u teretani a nedavno mu se priključila i jedna dama. Bursin u poslednje vreme u istoj teretani trenira sa koleginicom sa scene upravo pomenutog projekta Sen Cal Kapimi. Kerem i Hande Ercel su odlučili da zajedno treniraju i tako provode vreme zajedno i kad nisu na setu ovog projekta. U poslednjih par nedelja, Bursin je bio u centru pažnje zbog izjave da su oni koji ne poštuju epidemiološke mere „budale“. Na kraju, zbog oštrih kritika medija, Kerem je snimio video poruku gde je uputio izvinjenje zbog izraza koji je upotrebio. Tom prilikom je rekao „Upotreba reči budala, ili idiot sigurno nije bio pravi izbor. Pogrešio sam. Izvinjavam se zbog greške.“.

Pored te teme, medije ne odustaju od teorija u kojima između njega i Hande Ercel ima nešto više od prijateljstva. Koliko je glumcu dosadilo to pitanje, najbolje oslikava odgovor koji je nedavno dao na njega. U svom poslednjem intervjuu kada je upitan da li to što trenira zajedno sa Hande znači da između njih ima nešto više od prijateljstva, Kerem je dao pomalo neobičan odgovor. Kerem je tada izjavio „Nema potrebe za mnogo priče. Život je predivan. Nema šta da se kaže.“. U to, Ercel i on su dodali da će ukoliko se nešto desi između njih svi svejedno saznati.

Snimanje serije Sen Cal Kapimi bilo je otežano zbog koronavirusa. Upravo zbog problema sa virusom na setu finale nije emitovano kada je to isprva planirano. Umesto 10. aprila, finale je bilo 17. Sada će svi koji rade na ovoj seriji na zasluženu pauzu do leta. Fanovi se nadaju da će scenaristi pripremiti zanimljiv nastavak serije. Kompletan projekat će prema trenutnom planu biti završen negde u septembru u epizodi 50. Naravno, ukoliko sve bude išlo kako treba. Tu se najviše misli na stanje sa koronavirusom ali i odluke produkcije. Svedoci smo da se mnoge serije prekidaju nakon samo nekoliko loših epizoda kada je rejting u pitanju. Serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata je to uspela da prebrodi zahvaljujući neverovatnom interesovanju na društvenim mrežama. Pitanje je ipak, koliko će ljudi iz produkcije i sa kanala Fox TV to nastavit dai trpe u slučaju niske gledanosti u nastavku. Odgovor na to pitanje saznaćemo već od juna, kada se Sen Cal Kapimi vraća na TV ekrane...

NOVO - Sebastian Rulli - emotivac (serija Rubi) ili mačo men (El Dragon)

By: Milt-TV Exposed