Ozge Ozpirincci - Bez nove serije na leto

Poznata glumica Ozge Ozpirincci u novembru je rodila kćerku Mercan. Glumica, koja se bavi brigom o svom detetu, ali i ocenjuje nove ponude koje joj stižu, govorila je za turske medije.

Ozge Ozpirincci - Bez nove serije na leto

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je navodno dobila ponudu za novi film poznatog reditelja Yavuza Tugrula, rekla je da za nju ne postoji takva situacija. Rekla je: "Nema novog projekta, ne brinite." Ozge Ozpirincci, koja je izjavila da se film snima, ali da neće učestvovati u njemu, takođe je pričala o tome šta radi u svakodnevnom životu.

Glumica je za medije rekla: „Zanima me Mercan, odgajam je. Uvek sam sa njom.”.

Ozge Ozpirincci, koja tumači glavnu ulogu u digitalnoj, odnosno internet seriji Bir Denizalti Hikayesi / Yakamoz S-245, za koju je najavljeno da će se emitovati na Netflixu od 20. aprila, udružila se u tom projektu sa Kivancom Tatlitugom. Dok njeni fanovi sa nestrpljenjem čekaju ovu seriju, glumica je kako i sama rekla posvećena privatnom životu i njenom detetu.

Ozpirincci, pak, ne razmišlja o projektu za leto, već o porodičnom odmoru. Izjavom da planiraju da provedu lepo i mirno leto, glumica je dala znak da neće učestvovati u novim projektima u narednim mesecima. Ipak, glumica razmatra ponuđene projekte za sezonu jesen-zima i u slučaju da pronađe odgovarajući projekat prihvatiće ulogu.

NOVO - Evo zbog čega je Hande Ercel boravila u Italiji

By: Milt-TV Exposed