Pet zanimljivih činjenica o Helin Kandemir

Helin Kandemir je mlada, veoma talentovana turska glumica. Donosimo vam 5 zanimljivih činjenica o ovoj mladoj dami.

Pet zanimljivih činjenica o Helin Kandemir

Foto Credits: Haberler

Glumica Helin Kandemir je privukla dosta pažnje javnosti u poslednje vreme. Evo pet činjenica koje možda niste znali o njoj.

  1. Helin je rodjena u Istanbulu 2004. godine, a već sa 9 godina su je roditelji doveli na set. Kako je sama priznala u jednom intervjuu, glumu je izabrala zbog mogućnosti da "živi" različite živote.
  2. Prvu ulogu je imala u filmu Ljudi bez budućnosti. U 2019. godini je tumačila ozbiljnu dramsku ulogu u filmu Kiz Kardesler | Sestre, koji je bio nominovan na Berlinskom Filmskom Festivalu.
  3. Kandemir je zbog uloge u tom filmu nagradjena na Istanbulskom Filmskom Festivalu 2019. godine.
  4. Od 2017. godine Helin Kandemir je aktivna u turskim TV serijama i projektima digitalnih platformi. Istina za sada nije imala glavne uloge u projektima u kojima se pojavila. Radila je u TV serijama Dogdugun ev Kaderindir | Tvoj dom je tvoja sudbuna i Duy Beni | Čuj me, kao i prvoj turskoj seriji na Netflixu The Protector. Saradnju sa ovom digitalbom platformom je nastavila kroz film Ozel Ders | Privatan čas i dokumentarnu seriju Rise of Empires: Ottoman.
  5. Helin se pojavila u mnogim reklama raznih brendova i uzimala učešće u sinhronizaciji nekoliko filmova koji su prikazani u Turskoj.

NOVO - Mesut Akusta lakše povredjen

By: TV Exposed