Evo zbog čega je Hande Ercel boravila u Italiji

Popularnost Hande Ercel, jedne od najpopularnijih mladih glumica poslednjeg perioda, prešla je granice Turske i stigla u mnoge zemlje sveta. Sve što radi Hande, koja je bila posebno zapažena u TV seriji Sen Cal Kapimi u kojoj je igrala ulogu, postaje događaj!

Evo zbog čega je Hande Ercel boravila u Italiji

Foto Credits: IMDB

Hande Ercel, čija je popularnost postepeno rasla nakon što je TV serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, u kojoj je igrala glavnu ulogu sa Keremom Bursinom, emitovana u 85 zemalja, nedavno je otputovala u Italiju. Glumica, koja prevazilazi čak i pojedine holivudske poznate ličnosti sa svojih 28 miliona pratilaca na Instagramu, dočekuje se sa velikim entuzijazmom gde god da dođe.

Ercel je nedavno došla u prvi plan sa svojom starijom sestrom, fenomenom društvenih medija Gamze Erčel, sa svojim pozama, odnosno fotografijama nastalim u Italiji. Milioni lajkova došli su do objava sestara Ercel koje su njihovi fanovi pratili sa velikim interesovanjem. Glumica je ponovo uspela da uzdrma društvene mreže.

Smatralo se da je ovo putovanje Hande i sestre poslužilo za odmor, ali prema onome što je ostalo iza kulisa, situacija je bila potpuno drugačija! Mnogi brendovi jure za Hande Ercel, čija je reputacija sada zapažena izvan granica matične zemlje. Primajući različite ponude, glumica se sastaje i sa brendovima iz inostranstva.

Prema navodima, Hande je otišla u Italiju na neke poslovne sastanke. Iako glumica nije najavila sastanke koje je održala u zemlji u koju je išla, verovatno će narednih dana stići nove informacije o njenim projektima marketinške prirode.

NOVO - Kerem Bursin pronašao novu devojku u Španiji?!

By: Milt-TV Exposed