Berk Atan proživljava najuspešniji period karijere sa serijom Gonul Dagi

Nakon odlaska glumice Gulsim Ali Ilhan, koja je dve sezone igrala lik Dileka u TV seriji Gonul Dagi, koja je subotom uveče emitovana i dalje se emituje na ekranu TRT1, Berk Atan je postao dodatno opterećen.

Berk Atan proživljava najuspešniji period karijere sa serijom Gonul Dagi

Foto Credits: DiziCentral

Mladi glumac Berk Atan veoma uspešno igra u liku Tanera, koji je u glavnoj ulozi ove TV serije i na tužan način oplakuje smrt žene koju voli i proživljava svoje očinsko uzbuđenje.

Berk Atan je napravio veliki skok u karijeri sa TV serijom Gonul Dagi. Glumac tako uspešno prikazuje osećanja lika, emocionalne slomove ili radosti na ekranu da ga mnogi obožavaoci serije hvale, govoreći „on ne igra ulogu, on je stvarno živi.“. Svake nedelje, Berk mami publiku na osmeh scenama koje povećavaju dramski aspekt turske TV serije Gonul Dagi, a s vremena na vreme i u zabavnim trenucima. Na snimanju serije, glumac, koji je veoma solidaran i spojen sa celom ekipom, doživljava najpopularniji period svoje karijere.

Publika, koja proliva suze kada lik Taner ode na grob Dilek i posvađa se sa njom, zabavlja se sa nasmejanim licima lika u mnogim scenama sa sinovima njegovog strica. Ne bi bilo pogrešno reći da je serija Gonu Dagi sjajna priča o uspehu na glumačkom putu Berka Atana sa likom koji izaziva različite emocije.

Serija nastavlja a ostvaruje veoma uspešne rezultate gledanosti što je samo potvrda sjajnog posla koji obavlja Berk Atan.

NOVO - Tolga Saritas se potpuno posvetio seriji Baba / Otac

By: TV Exposed