Tolga Saritas se potpuno posvetio seriji Baba / Otac

Serija Baba / Otac nastavlja se na TV ekranima u utorak uveče. Serija, koja je počela prošle sezone i nastavlja sa umerenom gledanošću, ima snažnu priču i impresivnu glumačku ekipu.

Tolga Saritas se potpuno posvetio seriji Baba / Otac

Foto Credits: Haberturk

U glavnoj ulozi serije Baba / Otac sa Halukom Bilginerom je i Tolga Saritas, kojeg smo gledali i gledamo u liku Kadira. Okoštalu publiku formirala je i serija Baba, koja impresionira efektnom pričom. Ipak, gledanost je na ivici konkurencije u utorak, a ako serija izgubi gledaoce, može biti velikih problema u njenom nastavku.

Na snimanju je sve u redu. Tolga Saritas je izjavio da rade sa velikom srećom i zadovoljstvom. Glumac je rekao: „Serija Baba ide veoma dobro. Mislimo da pričamo veoma dobru priču. Veoma smo raspoloženi, dobro smo.” i napomenuo da je sve na snimanju teklo kako treba. Objašnjavajući da se posvetio seriji, glumac je rekao da u njegovom životu nije bilo ništa drugo.

Izražavajući svoju zahvalnost za scenario, Tolga je rekao sledeće o seriji: „Kada sam pročitao scenario, toliko mi se dopao, da sam ga odmah prihvatio. Kada smo bili zajedno sa jako lepom ekipom i taj zajednički duh se uhvatio, bilo je jako lepo. Ako kažete šta je dodatno u mom životu, nema ništa ekstra. Jer radimo dan i noć, ali smo veoma srećni. Naš rad se nastavlja.” .

Objašnjavajući u svakoj prilici da je imao zadovoljstvo da radi sa majstorskim glumcem kao što je Haluk Bilginer, Tolga Saritas nije mogao a da ne pomene majstorskog glumca još jednom i istakne zadovoljstvo rada sa ovim sjajnim turskim glumcem.

NOVO - Teksilat i Yargi nastavljaju borbu za najbolji rejting!

By: TV Exposed