Hilal Altinbilek o svojoj vezi!

Turska glumica Hilal Atinbilek dala je novi intervju. U njemu je govorila o onim u turskim medijima sve aktuelnijim temama – formalizovanju veze poznatih ličnosti, odnosno braku. Podsećamo, slično pitanje je dobio i Kerem Bursin u svom novom intervju.

Hilal Altinbilek o svojoj vezi!

Foto Credits: Haber24

Hilal Altinbilek je viđena sa dečkom, Metinom Harom u Bebek distriktu. Njih dvoje su kako pišu turski mediji bili zaista prisni. Pripadnici medija su ih zaustavili, zamolili za kratak intervju na šta su pristali. Glavna tema bila je njihova veza, odnosno korak dalje u njoj. Novinari su ih upitali da li razmišljaju o eventalnom braku. Jedan od novinara je bio detaljniji i pitao da li su upoznali porodice sa svojim partnerima.

Hilal je bila raspoložena za razgovor i rekla da nema potrebe za brigom. Porodice već znaju njihove partnere i sve se razvija u najboljem mogućem redu. Uživaju u svojoj vezi i idu korak po korak.

Kada je Hilal Altibilek u pitanju u dosadašnjoj glumačkoj karijeri se pojavila u pet uloga. Poslednja serija na kojoj je radila je Bir Zamanlar Cukurova, u kojoj glumi Zuleyhu. Pre toga je radila na projekatima Hayatimin Aski, Karagul i drugim.

NOVO - Turski glumac Emre Cetinkaya nagrađen u Italiji!

 By: Milt-TV Exposed