Serkan Altunorak u ulozi lošeg momka u seriji Maviye Surgun

Nova serija Show TV-a pod nazivom Maviye Surgun / Plavi kavez upoznala je publiku svojom prvom epizodom u ponedeljak, 12. juna.

Serkan Altunorak u ulozi lošeg momka u seriji Maviye Surgun

Foto Credits: Internet Haber

Snimanje u naselju Selimiye u okrugu Marmaris u Mugli je bilo veoma dobro za glumce. Posle 7 meseci napora, pojavila se uspešna priča od 25 epizoda.

Serija Maviye Surgun je bila drugačiji dizajn za tursku televizijsku industriju, jer je prvi put emitovana u zemljama Latinske Amerike i privukla je veliko interesovanje u inostranstvu.

Očekuje se da će TV serija Maviye Surgun / Plavi kavez, prvi plod sporazuma između Intermedije i američkog televizijskog kanala NBCU Telemundo, dopreti do šire publike svojim lansiranjem u Turskoj.

Uz Canera Cindoruka i Damlu Sonmez, u glavnim ulogama u seriji je i Serkan Altunorak.

Do sada su obožavaoci uvek gledali poznatog glumca u ulozi dobrog čoveka. Ali ovog puta, Altunorak kao veoma loš momak iznenađuje svoje fanove.

Veoma loš momak

Serkan je na tu temu rekao:

 „Ovog puta igram prilično lošeg momka, igram veoma lošeg momka.“.

Glumivši lik Ozana Adara, glumac je rekao da je to doživeo prvi put u karijeri. Glumac, koji je bio veoma impresioniran likom, stoga je prihvatio projekat.

Serkan Altunorak je takođe rekao da je status objavljivanja projekta u inostranstvu veoma uzbudljiv.

Glumac je izjavio da je na odmoru na čamcu već 10 godina i da voli mir Selimiye. Objašnjavajući da je ovo područje korišćeno za rehabilitaciju u davna vremena, glumac je rekao:

„Stvarno se oseća taj duh. Kada provedete toliko vremena ovde, razumete više.”.

NOVO - Počelo snimanje turske serije Gun Isigim | Moje sunce

By: TV Exposed