Melisa Berberoglu o trećoj sezoni serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

TV serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre nastavlja se kao jedan od najambicioznijih projekata utorkom uveče.

Melisa Berberoglu o trećoj sezoni serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: Internet Haber

Treća sezona serije koja se emituje na Kanalu D, koja počinje 19. septembra, uvući će publiku u drugu priču.

Velika konfrontacija koju će doživeti likovi Turkan, Donus i Derya će dodati boju seriji.

Melisa Berberoglu je za sada provela dve veoma uspešne sezone sa likom Derye u ovom projektu. Glumica, koja na svom putu karijere mnogo duguje ovom projektu, najavila je i da će u novoj sezoni biti veoma bitnih promena u priči serije Uc Kiz Kardes.

Mnogo promena u likovima

Mlada glumica je objasnila šta će se dešavati u novoj sezoni serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja je svojom toplom i iskrenom pričom uspela da zadivi milione gledalaca, sledećim rečima:

“Publiku ove sezone očekuju lepa iznenađenja. Nastavljamo našu priču sa preskakanjem vremena. Preskakanje vremena dovelo je do mnogih promena u likovima. Gledaćemo epizode ​​u kojima je osećaj čežnje intenzivan.”.

Melisa Berberoglu, koja je takođe dala informacije o mestu serije u njenom životu, oseća se veoma srećnom. Glumica je rekla:

Projekat Uc Kiz Kardes ima veoma važno mesto u mom životu, to je projekat u kome se osećam veoma srećno što sam uključena. Moje kolege i ja ulazimo u treću sezonu i to me čini veoma srećnom i da na set odem sa zadovoljstvom i iskrenošću dugog zajedničkog rada.“.

NOVO - Novi glumac u seriji Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače

By: TV Exposed