Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre sve zapaženija

Nova serija ekrana Kanala D, Uc Kiz Kardes, započela je svoje putovanje utorkom uveče. Ova nova turska serija koja pripada žanru drame privlači pažnju kako svojom pričom, tako i glumačkom postavom.

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre sve zapaženija

Foto Credits: IMDB

Mladi talenti, među kojima su Ozgu Kaya, Berker Guven, Almila Ada i Melisa Berberoglu, prate duo nešto iskusnijih, Rehe Ozcana i Iclal Aydin u seriji, koja je adaptirana po istoimenom romanu Uc Kiz Kardes koji je napisala Aydin, a koja u njoj tumači lik Nesrin. Nakon starta serije, utisci su veoma pozitivni.

Interakcija serije Tri sestre na društvenim mrežama je takođe prilično dobra. Ozgu Kaya, koja u seriji tumači Turkan i Berker Guven, koji je dao život liku koji se zove Somer, ostvarili su harmoniju od prvog dana, odnosno od prve zajedničke scene.

Ozgu Kaya je podelila svoju fotografiju sa svojim partnerom iz ove turske serije na svom Instagram nalogu. Ispod fotografije je za kratko vreme nastalo na hiljade komentara. Haštagove u obliku #Turmer odmah su otvorili pratioci njih dvoje i par je postao zaista popularan na toj društvenoj mreži.

View this post on Instagram

A post shared by Özgü Kaya (@kayaozgu)

Ono što svakako raduje je i  gledanost serije, odnosno rejting koji je ostvaren u drugoj epizodi. Serija, koja je povećala gledanost u odnosu na prvu epizodu, zauzela je treće mesto u total kategoriji rejtinga.

Reć je o veoma dobrom rezultatu koji daje nadu da je pred nama zaista uspešna serija sa dobrom pričom.

NOVO - Novi glumci u seriji Kurulus Osman

By: Milt-TV Exposed