Tri glumice napustile seriju Sen Cal Kapimi

Nakon dolazaka, vreme je i za neke rastanke u glumačkoj ekipi popularne turske serije Sen Cal Kapimi, potvrđeno je iz produkcije. Seriju napuštaju tri glumice. Sve tri dame su završile svoj deo posla i više se neće pojavljivati na setu ove serije. U pitanju su Sitare Akbas, Aysegul Issever i Ilayda Cevik. Aysegul Issever se ...

Tri glumice napustile seriju Sen Cal Kapimi

Nakon dolazaka, vreme je i za neke rastanke u glumačkoj ekipi popularne turske serije Sen Cal Kapimi, potvrđeno je iz produkcije.

Seriju napuštaju tri glumice. Sve tri dame su završile svoj deo posla i više se neće pojavljivati na setu ove serije. U pitanju su Sitare Akbas, Aysegul Issever i Ilayda Cevik. Aysegul Issever se pojavila u poslednjih nekoliko epizoda u kojima je tumačila lik Edine bake gospođe Semihe. U pitanju je lik koji je i te kako iskomplikovao i zagorčao život Edi i Serkanu. Umešala je prste u njihov odnos i pokušala da ga naruši. Da li je u svemu tome uspela ostaje da vidimo u narednoj epizodi, jer se poslednja završila veoma dramatično!

Sitare Akbas je u seriji Sen Cal Kapimi tumačila lik jedne od Edinih prijateljica Figen, odnosno Fifi. Ona je bila u seriji od samog početka zaključno sa poslednjom epizodom. Ilayda Cevik, odnosno njen lik Balca je dobila otkaz u poslednjoj epizodi serije tako da se posao ove lepe glumice u ovoj seriji završio.

NOVO - Potvrđeno – Can Yaman u seriji o životu homoseksualaca

By: TV Exposed