Objavljena najava serije Yali Capkini (VIDEO)

Jedna od TV serija koja će u novoj sezoni dočekati publiku na ekranima Star TV-a biće Yali Capkini. Kada je objavljen prvi trejler serije u kojoj glume Mert Ramazan Demir i Afra Saracoglu, publika je takođe bila uzbuđena.

Objavljena najava serije Yali Capkini (VIDEO)

Foto Credits: Internet Haber

Ovo dvoje mladih glumaca su se prethodno upoznali u TV seriji Ogretmen / Učitelj, koja se emitovala na Fox TV-u. U komentarima na društvenim mrežama za seriju Yali Capkini, treba napomenuti da priča privlači pažnju, kao i uspešna harmonija i nastupi glavnog para. U seriji ćemo pronaći priču o dvoje mladih ljudi koji su bili primorani na brak, držeći se za život jedno s drugim. Ovaj par, koji će u početku imati velikih problema, očekuje se da će kasnije doživeti veliku ljubav. Naravno, ponovo ćemo gledati najteže aspekte drame u novoj TV seriji.

Afra Saracoglu će se vratiti na televizijski ekran 2 godine nakon serije Ogretmen. Može se posmatrati kao kliše jer je serija priča koja se kreće na temu bogatih muškaraca i siromašnih devojaka. Tema žene prisiljene na brak naljutila je mnoge gledaoce. Oni koji su na društvenim mrežama komentarisali „Opet ista priča“ nisu preterano zadovoljni radnjom.

Iz trejlera možemo shvatiti da će TV serija Yali Capkini, u kojoj će i imena kao što su Gulcin Santircioglu, Emre Altug, Gozde Kansu, Dogukan Polat i Beril Pozam, imati tešku priču. Tu je i video najava ovog projekta, a datum premijere će biti poznat vrlo brzo.

NOVO - Hazal Kaya oduševila žutom mini-haljinom (FOTO)

By: TV Exposed