Hazal Kaya oduševila žutom mini-haljinom (FOTO)

Turski glumci Hazal Kaya i Ali Atay, koji su se venčali pre 3 godine, svojim srećnim brakom su među omiljenim imenima sveta umetnosti.

Hazal Kaya oduševila žutom mini-haljinom (FOTO)

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Hazal Kaya, koja je stalno na dnevnom redu medija i društvenih mreža sa svojim privatnim životom kao i sa TV serijama i filmovima u kojima je glumila, uživa i u roditeljstvu. Par, koji je svoj brak krunisao bebom, sada doživljava uzbuđenje zbog druge bebe.

Hazal, koja je trudna 4,5 meseca, prisustvovala je venčanju svoje drugarice iz detinjstva, glumice Yildiz Cagri Atiksoy i Berka Oktaya. Hazal, koja je na venčanju nosila žutu mini haljinu, privlačila je pažnju svakom kombinacijom.

Poznata glumica Hazal Kaya, koja je na televizijske ekrane došla sa TV serijom Masifr / Gost, koja se emitovala na Fox TV-u, igrala je ulogu u digitalnoj Netflix seriji  Midnight at the Pera Palace / Ponoć u palati Pera. Kaya, koja je trenutno trudna sa drugom bebom, objavila je na svom Instagram nalogu pozu koju je zauzela u svojoj žutoj mini haljini. Hiljade komentara su dati na objavu od strane glumičinih fanova, poput 'Maashalah' i 'Tako si lepa'. Glumica, koja je nedavno objavila da čeka devojčicu, izjavila je da će svoju kćerku nazvati Leyla.

Hazal je fascinirala svoje pratioce žutom mini haljinom. Nije prošlo nezapaženo od strane njenih pratilaca da je glumičin stomak postao očigledan u deljenju. Glumica je u opisu napisala „Kada ti život pruži limun, nosi ga“, rekla je.

View this post on Instagram

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

NOVO - Sutra počinje turska serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene

By: TV Exposed