Prodaja serije Adim Farah u inostranstvu bi mogla biti ključna!

Serija Adim Farah / Zovem se Farah postala je jedna od alternativnih produkcija sredom uveče.

Prodaja serije Adim Farah u inostranstvu bi mogla biti ključna!

Foto Credits: IMDB

Uprkos prisustvu dva uticajna glavna glumca, Engina Akyureka i Demet Ozdemir, činjenica da je serija koja se emituje na Fox TV-u bila je faktor koji je publiku učinio nervoznom. Jer, postoji pravilo da ako nema dobrog rejtinga za Fox TV, ne može biti ni projekata TV serija koji se neće potrošiti.

Zato što menadžment kanala ne pokazuje strpljenje ako serije ne stignu dobre ocene, bez obzira ko su glavne uloge, koliko god da je lojalnost publike jaka. Upravo zbog toga, iako je 9. epizoda serije Adim Farah iz nas, nemir publike nije prestao.

Ljubitelji serije, koja je novom epizodom završila dan sedma u total kategoriji, četvrta u AB i treća u ABC1, bili su razočarani. Projekat Adim Farah / Zovem se Farah dobija samo veoma dobre ocene na ABC1. Što je još važnije, uspeva da ostvari rezultate od svega 3-4 u total i AB kategoriji. Ova situacija se može posmatrati kao potpuna pozicija ivice noža.

Lojalnost gledalaca u inostranstvu

Međutim, kako se priča o seriji razvija, lojalnost fanova turskih TV serija u inostranstvu ubrzano raste. Upravo je ovaj faktor, koji je omogućio da se TV serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći i Tuzak / Klopka održe na ekranu 26 epizoda, postao važan i za seriju Adim Farah.

Pozitivan odraz ove podrške, posebno iz inostranstva, kao i prodaja serije u inostranstvu ojačaće vlasništvo Fox TV-a nad projektom. Naravno, čak i ako nema problema da se zadrži na ekranu ove sezone sa gledanošću, da li će menadžment Fox TV-a želeti da nastavi seriju u drugoj sezoni? Postoje tvrdnje:

„Serija sa Enginom Akyurekom i Demet Ozdemir u glavnim ulogama će se, naravno, nastaviti“. Recimo da su podrška publike na društvenim mrežama i povećanje prodaje iz inostranstva postal veoma značajni za nastavak projekta Adim Farah / Zovem se Farah.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Mert Ramazan Demir je stidljiv!

By: TV Exposed