Zafer Algoz kao šef mafije u seriji Uc Kurus / Tri novčića

Turska serija Uc Kurus / Tri novčića je juče imala svoju premijeru. Utisci nakon prve epizode su zaista pozitivni.

Zafer Algoz kao šef mafije u seriji Uc Kurus / Tri novčića

Foto Credits: Hurriyet

Serija Uc Kurus / Tri novčića je počela juče, u ponedeljak, 1. novembra na kanalu Show TV. Ljubitelji takvog žanra serija su veoma zadovoljni viđenim u prvoj epizodi. Danas stižu nove informacije o novim likovima u seriji.

Iskusni glumac Zafer Algoz će se pojaviti od druge epizode ove turske serije. Zafer će tumačiti lik lidera, šefa mafije. Taj lik je i otac dame koju u seriji tumači Nesrin Cavadzade. Dakle, već od naredne epizode ćemo se upoznati sa ovim novim značajnim protagonistom.

Uloga u novoj seriji Uc Kurus će biti Zaferova jubilarna, pedeseta u karijeri. Prethodni projekat na kojem je Zafer Algoz radio je serija Ersan Kuneri koja se trenutno nalazi u post-produkciji. Kada su u pitanju TV serije, Algoz je poznat kao Hikmet Senkal iz serije Hayatimin Aski. Tumačio je lik Halduna Arsoya u TV seriji Osveta iz 2014. godine.

Starije generacije ga pamte kao Abija iz serije Bezhat C. U tom projektu se u toku 2012. godine pojavio u 17 epizoda. Takođe, značajnu ulogu imao je i u seriji Dolina Vukova: Zaseda. U njoj je glumio Yalcina Yildiza.

 NOVO - Gokberk Polat u seriji Mahkum / Zatvorenik

 By: Milt-TV Exposed