Batuhan Karacakaya o seriji Ask-i Memnu / Zabranjeno voće

Glumac Batuhan Karacakaya trenutno učestvuje u rijatiliju Survivor. Domaćin Acun Ilicali istakao je da je veoma srećan što je glumac u rijatiliju, jer većina Turske dobro zna njegov lik. Glumac je priznao da se poprilično lako i mirno nosio sa slavom koju je stekao sa samo 10 godina. U to vreme više je bio zainteresovan ...

Batuhan Karacakaya o seriji Ask-i Memnu / Zabranjeno voće

Glumac Batuhan Karacakaya trenutno učestvuje u rijatiliju Survivor.

Domaćin Acun Ilicali istakao je da je veoma srećan što je glumac u rijatiliju, jer većina Turske dobro zna njegov lik. Glumac je priznao da se poprilično lako i mirno nosio sa slavom koju je stekao sa samo 10 godina. U to vreme više je bio zainteresovan za druženje sa drugarima u školi, nego za snimanje serije Ask-i Memnu / Zabranjeno voće. U toj seriji tumačio je lik Bulenta, a sa drugarima gotovo da nije ni razgovarao o toj temi. Želeo je da bude baš kao i svi ostali.

Kada je reč o Survivoru, Batuhan Karacakaya je istakao da voli sport, da je siguran u svoje sposobnosti i da se zbog toga našao u ovom rijalitiju. Bez obzira na samo 23 godine, Batuhan je glumio u dve uspešne turske serije. U već pomenutoj Ask-i Memnu i seriji Dirilis: Ertugrul. Mnogi se nadaju da će nakon Survivora, Batuhan Karacakaya možda dobiti i neku glavnu ulogu. Talenat bez sumnje poseduje.

NOVO - Nova šansa za mladića koga je podržala i Hazal Kaya!

By: TV Exposed