Potvrđena nova turska serija Erkege Guven Olmaz | Muškarcima se ne sme verovati

Stigla je potvrda o novoj TV seriji koja će se uskoro emitovati u Turskoj. Glavne uloge u seriji će tumačiti zaista sjajni mladi glumci Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk.

Potvrđena nova turska serija Erkege Guven Olmaz | Muškarcima se ne sme verovati

Foto Credits: Haberler

Kompanija Pastel Film uveliko priprema novu TV seriju pod nazivom Erkege Guven Olmaz, u prevodu Muškarcima se ne sme verovati ili Muškarcima se ne može verovati, kako vam zvuči lepše. Reč je o seriji koja će biti emitovana na kanalu Fox TV.

Izbor glavnih glumaca oduševio je mnoge. Glavnu mušku ulogu će tumačiti Alperen Duymaz. Njegova partnerka u ovom projektu će biti Melisa Asli Pamuk. Potvrda ove informacije izazvala je uzbudjenje kod fanova turskih serija i mnogi su nestrpljivi da vide sinergiju ovo dvoje sjajnih, talentovanih glumaca na TV ekranima. Očekuje se da će brzo biti kompletiran glumački kadar kao i da će snimanje početi već u narednim danima.

Uskoro ćemo dobiti i prve informacije o žanru i radnji nove turske serije Erkege Guven Olmaz | Muškarcima se ne sme verovati. Kako se vama čine Melisa Asli Pamuk i Alperen Duymaz na sceni kao par? Da li je izbor glavnih glumaca dovoljan i zanimljiv da obratite pažnju na ovu novu TV seriju?

Pišite nam u komentarima.

NOVO - Serija Viola Come il Mare | Purporna kao more dobija i drugu sezonu!

By: TV Exposed