Serija Viola Come il Mare | Purporna kao more dobija i drugu sezonu!

Turski glumac Can Yaman trenutno snima seriju El Turco koja će biti emitovana na digitalnoj platformi Disney Plus. Za to vreme, na ekranima italijanskog kanala Canale 5 je njegova nova serija Viola Come il Mare | Purporna kao more.

Serija Viola Come il Mare | Purporna kao more dobija i drugu sezonu!

Foto Credits: Dizilah

Glumac Can Yaman je odavno postao miljenik publike u Italiji. To se i prenelo na gledanost nove TV serije koje se emituje u toj zemlji, a u kojoj Can tumači glavnu ulogu uz prelepu Francescu Chillemi. Gledanost serije Viola Come il Mare | Purporna kao more je u startu oborila mnoge rekorde. Projekat je bio izuzetno dobro gledan u prvoj epizodi.

Ipak, gledanost je nakon toga počela da pada. Treću epizodu ove italijanske TV serije je gledalo oko 2 miliona i 626 hiljada gledalaca (što predstavlja 15.6% share-a). Podsećamo, druga sezona je imala 2 miliona 868 gledaca (17.5% shera-a), a prva epizoda serije sjajnih 3 miliona i 403 hiljade (20.4%).

Čak i ove nove brojke su zaista veoma dobre, a serija nailazi na uglavnom pozitivne komentare. Kreatore ovog projekta ne brine pad gledanosti pa su najavili snimanje sezone 2. Nova sezona serije Viola Come il Mare | Purporna kao more će najverovatnije biti snimljena nakon što Can Yaman završi svoje obaveze na setu serije Disney Plusa, El Turco.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Poznato kada počinje turska serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed