Nižu se pohvale za Pinar Deniz!

Pohvale za glumačku predstavu Pinar Deniz su zadivljujuće!

Nižu se pohvale za Pinar Deniz!

Foto Credits: IMDB

U okruženju društvenih mreža govori se o promeni Pinar Deniz, koja igra glavnu ulogu u TV seriji Yargi / Presuda.

Imidž je obnovila i poznata glumica, koja se u trećoj sezoni vratila kao tužiteljka Ceylin u seriji, u kojoj je prve dve sezone bila advokatica.

Fanovi Pinar Deniz takođe opisuju novu sezonu kao veoma impresivnu, jer lik Ceylin, koja je unapređena od advokatice u tužiteljku, prisutna sa veoma jakim emocijama i odražava njena iskustva na ekranu.

Pinar Deniz, koja glumi u TV seriji Yargi sa Kaanom Urganciogluom, postala je jedna od prvih tema na dnevnom redu na platformama društvenih mreža uz pohvalne reči njenih fanova.

Vrh rejtinga

Rekordna TV serija Yargi / Presuda, koju producira Ay Yapim, bila je na ekranu u nedelju uveče sa prvom epizodom svoje treće sezone.

Serija, koju je publika već dugo željno iščekivala, ponovo je dobila velika priznanja zbog svoje komplikovane priče i našla se na vrhu liste rejtinga.

Poznati umetnik Ibrahim Tatlises dao je komentar pun hvale za lik Ceylin, koji je takođe u trendu na društvenim mrežama, i Pinar Deniz, koja je dala život liku Ceylin u seriji. U svom postu na svom nalogu na društvenim mrežama, Ibrahim Tatlises je rekao:

Pinar Deniz, rešila si me, devojko. Kakva je Yargi serija, prijatelji! Čestitam celom timu.".

NOVO - Serija Yargi je nominovana za Emmy nagradu!

By: TV Exposed