Serija Yargi je nominovana za Emmy nagradu!

Jedina nominovana TV serija iz Turske na dodeli Međunarodnih nagrada Emmy 2023. godine jeste Yargi / Presuda.

Serija Yargi je nominovana za Emmy nagradu!

Foto Credits: IMDB

Serija Yargi, koju je producirala i producira kompanija Ay Yapim, započela je potpuno novu sezonu prošle nedelje uveče.

Veoma impresivan je bio početak treće sezone serije, gde su iznenađenja scenaristkinje Seme Ergenekon još jednom iznenadila publiku.

Serija Yargi / Presuda, koja je postigla veoma uspešne rezultate i u gledanosti i na društvenim mrežama, nastavlja da bude broj jedan u rejtingu nedeljom uveče.

Yargi je svojim međunarodnim uspesima dodao još jedan.

U kategoriji “najbolja telenovela”

Serija Yargi, jedini kandidat iz Turske na dodeli Međunarodnih nagrada Emmy awards 2023. godine, postala je jedna od 4 serije koje će se takmičiti širom sveta u kategoriji „Najbolja telenovela“.

TV serija Yargi, sa Kaanom Urganciogluom i Pinar Deniz u glavnim ulogama, u pratnji značajnih imena kao što su Huseyin Avni Danial, Ugur Polat, Cezmi Baskin, Zeyno Eracar, Ugur Aslan, dodala je novo svom uspehu.

Serija Yargi, koja se emituje u mnogim zemljama u inostranstvu i okuplja ljude iz različitih kultura sa istim osećanjima, postigla je potpuno novi uspeh kao turska serija nominovana na dodeli Emmy nagrada.

Ovaj veliki uspeh učinio je publiku ponosnom na društvenim mrežama, a bilo je mnogo postova u kojima se govorilo da su svi iz projekta Yargi to zaslužili.

NOVO - Danas počinje druga sezona turske serije Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed