Hande Ercel ima novu seriju i novog dečka

Turska glumica Hande Ercel je ponovo u centru pažnje medija. Ovog puta zbog dešavanja u privatnom životu i zbog nove TV serije.

Hande Ercel ima novu seriju i novog dečka

Foto Credits: Vatan

O tome da su Hande Ercel i Hakan Sabanci u ljubavnoj vezi se priča i piše već nekoliko meseci. Par je po prvi put vidjen zajedno po povratku iz Pariza gde su boravili par dana na odmoru. Kada su ih predstavnici medija "uhvatili" na Istanbulskom aerodromu, Hande i Hakan nisu demantovali svoju vezu. Kratko su poručili da je sve u najboljem mogućem redu i da su se upravo vratili sa odmora.

Dakle, po svemu sudeći Kerem Bursin je prošlost za Hande a novi izabranik njenog srca je Hakan Sabanci, milioner koji je bio u vezi sa njenom kolegicom, glumicom Merve Bolugur u toku 2018. godine a koji je poznat kao milienik ženske populacije.

Hakan je najmladji od tri sina porodice Sabanci, čije bogatstvo se procenjuje na oko 20 do 30 miliona dolara, a školovao se u Americi. Rodjen je 1991. godine.

Uskoro početak snimanja nove serije Iki Yabanci

Pored vesti iz ljubavnog života glumice, stigle su vesti i o novom projektu. Od ranije je poznato da će Hande Ercel tumačiti glavnu ulogu u novoj TV seriji Iki Yabanci | Dva stranca. Takodje se zna i da će njen partner u ovom projektu biti Burak Deniz. Snimanje kadrova na ovom projektu će početi u narednim danima i uskoro bi trebalo da saznamo i datum premijere.

Ekipa će se na setu okupiti sredinom marta a otkriveno je i da će Hande u seriji tumačiti lik Leyle. Serija Iki Yabanci | Dva stranca će biti emitovana na Fox TV-u.

NOVO - Burcu Ozberk, kraljica romantičnih komedija uskoro u seriji Kralice / Kraljica!

By: TV Exposed