Evo ko su turski glumci i glumice o kojima se najviše pisalo ove godine

Objavljena je lista deset osoba o kojima se najviše pisalo u turskim medijima u toku ove kalendarske godine. Među top 10, našlo se i troje glumaca.

Evo ko su turski glumci i glumice o kojima se najviše pisalo ove godine

Foto Credits: IMDB

Turski glumci uživaju veliku popularnost u Turskoj, pa zbog toga ni ne čudi što gotovo trećinu svih javnih ličnosti u top 10 predstavljaju oni. Nekima je možda i iznenađenje što taj broj nije i veći.

Na prvom mestu je Cem Yilmaz. O njemu je napisano 27.822 vesti. Komičar i glumac je bio u centru pažnje zbog veze, a potom i raskida sa Serenay Sarikayom. Pisalo se i o njegovom novom projektu, Netflixovoj seriji Ersan Kuneri. O Cemu je dakle napisano najviše vesti u toku 2021. godine kada su turski glumci i glumice u pitanju.

Na drugom mestu je zvezda serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, Hande Ercel. Hande i njen sadašnji momak Kerem Bursin su ispunjavali stranice medija gotovo celu ovu i prošlu godinu. O Ercel je napisano 24.399 vesti. Pisalo se o samoj seriji, o tome koliko je taj projekat fenomen na društvenim mrežama, ali najviše o njenom odnosu sa kolegom Keremom Bursinom. Hande i Kerem su svoju vezu otpočeli tokom snimanja prve sezone ove turske serije, a potvrdili je tek na odmoru na pauzi između dve sezone.

Veliki broj vesti je napisan i o još jednog dami. U pitanju je turska glumica Ezgi Mola. O njoj je napisano čak 23.817 vesti.

Mnogi su bili iznenađeni što se u listi top 10 javnih ličnosti u Turskoj nije našao Can Yaman, ali brojke kažu drugačije.

Da li po vašem mišljenju neko fali na ovoj listi? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Počelo snimanje nove turske serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život

 By: Milt-TV Exposed