Iznenađenje na setu serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor

Serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor polako osvaja srca gledalaca. Ovaj projekat koji se emituje na turskom nacionalnom kanalu TRT 1 privlači sve više pažnje.

Iznenađenje na setu serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor

Foto Credits: Internet Haber

Ozan Akbaba radi veoma dobar posao u ovoj seriji. Glumac je u potpunosti uspeo da se distancira od svog prošlog lika i serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz. U novom projektu glumi lekara i to radi na veoma dobar način. Sjajnu glumu pokazuje i Hazal Subasi.

Hazal Subasi, prelepa glumica TV serije TRT 1 Kasaba Doktoru, koja se radi u produkciji ARC filma i na kojoj je producent Fatih Enes Omeroglu, proslavila je rođendan sečenjem torte na setu.

Hazal se zahvalila svima na proslavi koju su organizovali njeni kolege glumci i producentski tim, a u pitanju je bilo kako kaže veoma lepo i prijatno iznenađenje.

Glumci i ekipa, koji su se okupili na povodom rođendana ove sjajne turske glumice, lepo su se proveli. Ekipa, čija se radost može iščitati na licima, zabeležila je i nekoliko fotografija, jednu od njih možete pogledati i ispod naslova.

Subasi je juče proslavila svoj 27. rođendan i iza sebe ima osam projekata. Pored serije Gradski doktor, ovu mladu glumicu ćemo uskoro gledati na Netflix digitalnoj platform u seriji Sicak Kafa koja je već snimljena.

Datum premijere ovog projekta se očekuje uskoro. Serija će najverovatnije biti emitovana tokom leta.

NOVO - Melisa Asli Pamuk otkrila sjajne vesti o seriji Hayaller ve Hayatlar!

By: Milt-TV Exposed