Melisa Asli Pamuk otkrila sjajne vesti o seriji Hayaller ve Hayatlar!

Turska glumica Melisa Asli Pamuk nastavlja da se pojavljuje na platformi Bein Connect sa TV serijom Hayaller ve Hayatlar / Snovi i životi. Nije bilo jasno da li će serija doći do finala nakon prve sezone ili će se nastaviti u drugoj sezoni.

Melisa Asli Pamuk otkrila sjajne vesti o seriji Hayaller ve Hayatlar!

Foto Credits: IMDB

U međuvremenu stigle su sjajne vesti!

Melisa Asli Pamuk je najavila da će se serija Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život, koja je izazvala veliku pažnju publike, nastaviti i da će krenuti sa drugom sezonom. Glumica je ovim rečima obradovala i fanove koji su željno iščekivali vesti o ovoj turskoj seriji.

Pored Melise Asli Pamuk, u glumačkoj ekipi serije su i Ozge Gurel, Aybuke Pusat, Yesim Ceren Bozoglu, Serkay Tutuncu, Yusuf Cim i Ekin Mert Daimaz i drugi. Melisa Asli Pamuk, koju gledamo u ovoj seriji sa likom Setenay , dala je sledeću izjavu o projektu: „Upravo smo napravili kratku pauzu pre druge sezone, prva sezona je završena. Dobro ide, veselo je. Nedelja odmora će biti u redu, dovoljna. Opuštam se."

Priznajući da su vredno radili na snimanju serije i trudili se, glumica je rekla da su nakon završetka snimanja prve sezone uzeli odmor na nedelju dana i želeli da se odmore u ovom periodu.

Dakle, gledaćemo i nastavak sjajne turske serije Hayaller ve Hayatlar!

NOVO - Nove potvrđene turske serije

By: Milt-TV Exposed