Sila Turkoglu i serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice - pametna odluka!

Nakon oproštaja Sile Turkoglu od TV serije Emanet, njeni fanovi su sa velikom radošću pozdravili novi ugovor o seriji. Uprkos tome što je imala problema sa producentom dok je napuštala seriju Emanet, glumica, koja je videla veliku podršku svojih obožavalaca, sada je sa novim projektom prešla na veliki skok u karijeri.

Sila Turkoglu i serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice - pametna odluka!

Foto Credits: Internet Haber

Zbog vodeće uloge Sile Turkoglu, možemo videti da se o novom projektu TV serije pod nazivom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice priča više nego obično i da stvara odličnu interakciju na društvenim mrežama. Ova situacija nije jedinstvena za Tursku. U stvari, mnogo efekta na društvenim mrežama Sila i serija doživljvaju i van granica Turske.

Razlog leži u tome jer je Turkoglu jedna od najpopularnijih mladih turskih glumica u poslednjem periodu i njene postupke prate milioni ljudi. Zbog toga se o seriji Kizilcik Serbeti toliko priča i piše. Najpametnija odluka za seriju u kojoj glume Evrim Alasya, Baris Kilic i Dogukan Gungor bila je da se u glumačku postavu uključi Sila Turkoglu, koji je ušla u veoma brz proces popularnosti.

Sila, koju ćemo gledati u liku Doge, takođe će se pojaviti pred širom publikom i ovom serijom će napraviti još jedan veliki korak u svojoj karijeri.

Sila Turkoglu, koja je partnerka sa Dogukanom Gungorom, koji će tumačiti lik Fatiha, ponovo će dobiti veliku podršku svojih obožavalaca na društvenim mrežama svojim novim iskustvom.

NOVO - Demet Ozdemir uživa veliku popularnost

By: TV Exposed