Danas se završava serija Adim Farah | Zovem se Farah

Kada pogledamo rejting TV serije Adim Farah | Zovem se Farah, jasno je da se dobijaju veoma niske stope, posebno nakon promene dana.

Danas se završava serija Adim Farah | Zovem se Farah

Foto Credits: IMDB

Projekat Adim Farah, koji je impresionirao široku publiku prošle sezone kada je prvi put počeo, ali nikada nije uspeo da napravi željeni prodor, predstavio je dobru priču.

Konkretno, uticaj serije sa Demet Ozdemir i Enginom Akyurekom u glavnim ulogama na društvene mreže dostigao je tačku do koje mnogi projekti ne mogu da dostignu.

Možemo reći da je brojna publika u inostranstvu koja sa divljenjem prati turske serije bila mnogo zadovoljnija TV serijom Adim Farah | Zovem se Farah nego domaća publika.

Dobar projekat za glavne glumce

Čak i činjenica da su Engin Akyurek i Demet Ozdemir glumili u TV seriji bio je razvoj koji je zadovoljio njihove fanove.

Sjaj njih dvoje na ekranu, njihov sklad na setu i uspešni nastupi na sceni obezbedili su da TV serija Adim Farah | Zovem se Farah uvek ostane na dnevnom redu.

Iako je gledanost serije bila niska zbog nedostatka podrške domaćih gledalaca, njena moć na društvenim mrežama bila je neosporna i strani fanovi serije su čvrsto prihvatili projekat.

Gledano iz ove perspektive, čak i ako ocene govore drugačije, duo Demet Ozdemir i Engin Akyurek bio je dobar za publiku, a TV serija Adim Farah ostaće upamćena kao uspešan projekat. Ne bi bilo pogrešno reći da će se o projektu, čija će 26. i poslednja epizoda emitovati u subotu, 30. decembra, i narednih godina pričati u inostranstvu.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice uspešno završila godinu

By: TV Exposed