Asli Enver u turskoj verziji serije The Cleaning Lady

Aslı Enver, jedan od najpopularnijih glumica u svetu turksih TV serija, bila je daleko od televizijskih ekrana od svoje poslednje uloge u veoma uspešnoj seriji Babil. Ipak, sprema se da uskoro izađe na ekran sa veoma zanimljivom serijom.

Asli Enver u turskoj verziji serije The Cleaning Lady

Foto Credits: DiziCentral

Asli Enver će iznenaditi svoje fanove novom serijom. Ova turska glumica, koja je nakon završetka serije Babil, koja je emitovana na Star TV-u, dugo odsutna sa setova, sprema se da se vrati na ekrane sa novom serijom. Naziv nove serije, u kojoj će igrati Asli Enver, najavljen je kao Adim Farah.

Original serije Adim Farah je napravljen u Argentini. TV serija La Chica Que Limpia napravila je ogroman uticaj u zemlji kada je emitovana. Videvši toliko interesovanje za seriju, ponovo je adaptirana u SAD i došla na ekran kao The Cleaning Lady. Ova verzija serije sa deset epizoda, koja priča priču majke iz Kambodže i njenog bolesnog sina koji dolaze u SAD zbog lečenja, i majka koja se upliće u mafijaške vode, osvojila je simpatije gledalaca u Americi.

Ta serija se sada adaptira za Tursku. Asli Enver će igrati čistačicu u seriji od koje su i u toj zemlji veoma visoka očekivanja. Međutim, ova verzija će se veoma razlikovati od argetinske i američke verzije, koje poznajemo. Čistačica, koju će igrati Asli, boriće se protiv mafije!

Priča u turskoj seriji, koju će snimati O3 Medya, razvijaće se oko doktorke po imenu Farah, koja se suočava sa velikim nepravdama u zemlji u koju je njen sin došao na lečenje. U seriji će biti ispričan otpor ove majke nepravdi i izazovi sa kojima će se susresti.

NOVO - Pelin Karahan o tome kako je smršala deset kilograma

By: Milt-TV Exposed